13.01 | OLIMPIADA WIEDZY O ŻYWIENIU I ŻYWNOŚCI – ZSG 2 KRAKÓW |
26.01 | KONKURS KULINARNY ,,Dzikie Smaki/Dzik i Kaczka – SZKOŁA CIĘŻKOWICE |
06.03-10.03 | TYDZIEŃ ZAWODÓW – ZSG 2 KRAKÓW |
22.03-23.03 | MAŁOPOLSKI KONKURS CUKIERNICZO-KUCHARSKI O PUCHAR IZBY RZEMIOSLA
/ ZESP.SZKÓŁ SPECJ. W NOWEJ HUCIE |
04.2017 | Spotkanie wielkanocne SMKiC |
04.2017 | Konkurs W ZSEG Tarnów / formuła Black Box |
15.05 | Festiwal Kulinarny ,,Korona Północnego Krakowa” |
21.05 | Targi w Zatorze – gotowanie na wesoło |
17.06 | Dni Dzielnicy Grzegórzki – KSOS / Gotowanie na wesoło |
01.07-02.07 | Święto Karpia – Zator |
Czerwiec /Sierpień | Festiwal Rosołu w Wiśniczu |
11.08-15.08 | VIII Europejskie Targi Produktów Regionalnych |
15.08-20.08 | Festiwal Pierogów na Małym Rynku – warsztaty |
17.09 | Żniwa karpiowe – Zator |
26.10 | ZS nr 1 Nowy Sącz – Sądecki Konkurs Szkół Gastronomicznych |
11.2017 | Konkurs w ZSG nr 2 – ,,Stół Pięknie Nakryty” |
17.12 | Jarmark Bożo Narodzeniowy w Zatorze |
Listopad/grudzień | Konkurs w ZSEG w Tarnowie |
XII.2017 | Spotkanie opłatkowe SMKiC |